fbpx

10.3 Sociala medier

Facebook

Vi har en gemensam faceboooksida för hela Ungdomsförbundet. Vår gemensamma facebook-sida är bra att följa om en vill se vad som händer i våra frågor och i organisationen i stort. Har du något du tycker borde berättas om där är det bara att skriva ett inlägg på sidan.

Varje lokalförening är varmt välkomna att skapa och driva en  facebooksida eller facebookgrupp för att kommunicera med medlemmar och intresserade på orten.

Twitter

På gemensam nivå används Twitter framförallt för påverkan, omvärldsbevakning och för att binda relationer till andra organisationer.

Twittrar du själv får du gärna berätta det genom att skriva en tweet till @RodaKorsetUF.

Instagram

Förbundet har ett gemensamt Instagram-konto, där följare får en inblick i vad som händer inom organisationen. Kanslipersonal och förbundsstyrelse är avsändare, men lokalföreningar är varmt välkomna att skicka in bilder och komma med förslag till inlägg. Följ gärna kontot och tagga @roda_korsets_ungdomsforbund. På Instagram vågar vi vara lite informella!

Självklart kan varje lokalförening skapa och driva lokala instagramkonton. Använd gärna hashtagen #rkuf till bilderna och tagga @roda_korsets_ungdomsforbund!