fbpx

RKUF-butiken

När vi rekryterar, informerar, värvar medlemmar och marknadsför oss vill vi såklart att det ska synas att vi är Röda Korsets Ungdomsförbund! Därför har vi tagit fram så kallade profilprodukter med vår logga på. I shoppen finns ekologiska/fair trade-märkta tröjor, t-shirts, roll-ups, tygpåsar och pins bland annat. Riktigt snygga grejer! 

Det finns två olika ingångar till webbshoppen, dels en som är öppen för alla att handla i och dels en för lokalföreningar. Detta för att kunna erbjuda föreningar att köpa varorna till inköpspris!

Webbshop för föreningar:

När ni i er förening vill köpa in profilprodukter får ni göra detta till inköpspris. För att få rabatten behöver ni logga in med en användare via en annan adress än den öppna webbshoppen.

Logga in:

För att komma till inloggningssidan för föreningarnas webbshop klickar ni här: http://rkuf.webshop.pgm.nu/

Användare och lösenord:

Alla föreningar har fått egna inloggningsuppgifter till webbshopen. Användarnamnet är er föreningsmail. Om ni har glömt lösenordet kan ni klicka på ”Glömt ditt lösenord?” under inloggningsraderna och fylla i er e-post så skickas ett nytt lösenord automatiskt. Om ni fortsatt har problem med att logga in kan ni kontakta shoppens administratör PGM direkt via kundtjanst@pgm.nu

Då ni i föreningarna nyligen har bytt mailadresser kan det hända att ert inlogg är registrerat på er gamla adress (ort@rkuf.se). För att uppdatera ert konto till er nya redcross-adress kan ni skicka ett mail till rkuf@redcross.se. Skriv namn på er lokalförening, mail och telefonnummer till ansvarig samt uppdaterad fakturaadress.

Betalning och frakt:

Varorna ni köper betalas av föreningen via faktura. Den fakturaadress ni har förinlagd på er användare är hämtad från den adress ni uppgett i medlemssystemet Redy. Innan ni godkänner en order – kolla igenom att fakturaadressen är aktuell!

I webshoppen för föreningar är fraktkostnaden lite dyrare eftersom era varor är försäkrade under transporten. Observera att fraktkostnaden på er order tillkommer efteråt och syns först på fakturan. En fördel är att beställa alla varor ni vill ha vid ett och samma tillfälle, så blir det billigare frakt.

Öppen webbshop för allmänheten:

I den öppna webbshoppen kan alla som vill beställa RKUF-produkter. Ett sätt att stödja Ungdomsförbundet genom att ”vinsten” oavkortat går till RKUF och såklart genom att ha på sig den snygga hoodien eller svänga runt med Kärlek och respekt-tygpåsen! Den öppna webbshoppen hittas på vår hemsidas startsida och även här: http://rkufbutiken.webshop.pgm.nu/