fbpx
Hand med texten: you, me, we
13/01/2012

1 mars är sista dagen att söka till ditt livs uppdrag

Publicerat av: , kommentarer

Är du redo för en utmaning? Har du någonsin funderat på att engagera dig ideellt för ett nationellt uppdrag? Tycker du att Röda Korsets Ungdomsförbundet är det häftigaste som finns?

 

Då är det just DIG vi söker!

 

Just nu söker vi personer till poster så som förbundsordförande, förbundsstyrelseledamöter, valberedning, verksamhetsrevisorer och mötesordförande till 2012 års RÅM som i år hålls i Göteborg den 8-10 juni!

 

Vill du veta mer om något av uppdragen eller vill du nominera dig själv eller någon du känner? Maila då valberedningen@rkuf.se senast den 1 mars!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖRBUNDSORDFÖRANDE

 

Är du bra på att leda en grupp? Kan du fatta svåra beslut när det krävs? Tycker du om att tala inför folk?

 

Om du svarat ja på dessa frågor kanske det är du som är vår nya förbundsordförande i Röda Korsets Ungdomsförbund?!

Att vara förbundsordförande i Röda Korsets Ungdomsförbund är i dagsläget ett heltidsarvoderat uppdrag. Förbundsordföranden kan sägas vara förbundets ansikte utåt då denne representerar förbundet både internt och externt. En av de viktigaste uppgifterna för förbundsordföranden är att leda och fördela arbetet i förbundsstyrelsen och det är även denne som planerar och är visionär för förbundets långsiktiga utveckling. Vidare får förbundsordföranden möjlighet att åka runt i landet för att träffa och lyssna på medlemmar från alla föreningar. Dessutom har denne även har ett arbetsgivaransvar mot tjänstemännen inom förbundet.

Vill du veta mer eller vill du nominera dig själv eller någon du känner till förbundsordförandeposten? Maila då valberedningen@rkuf.se senast den 1 mars!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖRBUNDSLEDAMOT

Är du en stadgeälskare? Eller är du en visionär som vill leda vårt förbund framåt?

Om du svarat ja på dessa frågor är det klart och tydligt att du skulle passa som ledamot i Röda Korsets Ungdomsförbunds förbundsstyrelse!

Det du som ledamot jobbar med är allt från att delta under styrelsemöten och då komma med dina åsikter och den bakgrundsfakta du har kring det aktuella ämnet som diskuteras. Mellan styrelsemötena har du sedan eget ansvar att utföra olika uppdrag och projekt som ni gemensamt i styrelsen kommer fram till att du ska göra. Som ledamot fungerar du även som ett stöd till förbundsordföranden och representerar tillsammans med denne förbundet både externt och internt. Dessutom får du som ledamot åka runt i landet och hälsa på hos olika lokalföreningar.

Vill du veta mer eller vill du nominera dig själv eller någon du känner till förbundsledamot? Maila då valberedningen@rkuf.se senast den 1 mars!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALBEREDNING

 

Är du en typisk head-hunter och bra människokännare?

Då borde du söka till Röda Korsets Ungdomsförbunds valberedning!

Valberedningens arbete består av att hitta de bästa och mest lämpliga personer till olika poster inom förbundet. Det innebär att du får möjlighet att träffa otroligt mycket spännande och engagerade människor! Du får besöka allt från lokalföreningar till att intervjua tjänstemän och förbundsledamöter i din jakt på de bästa kandidaterna!

 

Vill du veta mer eller vill du nominera dig själv eller någon du känner till valberedningen? Maila då valberedningen@rkuf.se senast den 1 mars!