fbpx
14/03/2013

Bli funktionär på Riksårsmötet i Umeå 7-9 juni

Publicerat av: , kommentarer

Är du en fena på organisering, gillar människor och tycker om att sprida trivsel och välkomnade omkring dig?  Vill du hemskt gärna ta en aktiv roll på Ungdomsförbundets stora händelse Riksårsmötet i Umeå 7-9 juni 2013? Då är det du funktionären vi söker!

Du får:

–          Deltagaravgift, logi och kost under Riksårsmötet samt intyg och referensmöjligheter (dock får du inte boende om du bor i Umeå)

Vi vill:

–          Att du stämmer av med din lokalförening så att de vet om att anmält dig som funktionär eftersom det är de som kommer att stå för din resa och kan i efterhand söka ersättning för resekostnad som överstiger 500 kr eller om din förening har dålig ekonomi kan den söka för hela resebeloppet. Detta innebär att om en förening har betalt en biljett för en person som kostar 750 kr så kan föreningen efter Riksårsmötet skicka in en reseutjämningsblankett med biljetten och då få tillbaka 250 kr eller om lokalföreningen kan ange särskilda skäl hela beloppet (Men kom ihåg för att detta skall gälla MÅSTE du boka senast fyra veckor innan avresedatum).

 

–          Att du kan närvara under hela Riksårsmötet

Skickar in ansökan med svaret på varför just du är vår blivande riksårsmötesfunktionär. Skicka din ansökan till: nils.radstrom@redcross.se