fbpx
03/02/2015

Dags att nominera till förbundsstyrelsen

Publicerat av: , kommentarer

Valberedningen har nu börjat arbetet med att hitta kandidater till en rad förtroendeposter på nationell nivå i Röda Korsets Ungdomsförbund. Valberedningen söker ledamöter till förbundsstyrelsen, ordförande och ledamöter till valberedningen, auktoriserad revisor samt verksamhetsrevisor och ersättare till denna. Valen sker sedan på Riksårmötet i Växjö 30-31 maj.

Är du en strategiskt lagd visionär som gillar att ta mycket ansvar? Sök till förbundsstyrelsen!

Är du intresserad av rekrytering och mån om att organisationen fortsätter drivas av duktiga, engagerade personer? Sök till valberedningen!

Är du en granskande typ som trivs med att hålla koll på regelverket? Sök uppdraget som verksamhetsrevisor!

För att kunna väljas till en förtroendepost måste en vara medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund och under 31 år. Det gäller dock inte auktoriserad revisor samt verksamhetsrevisor.

Vet du någon som skulle passa perfekt som ledamot i förbundsstyrelsen eller att sitta i nästa års valberedning? Eller vill du själv vara med att påverka på nationell nivå? Tveka inte! Nominera dig själv eller någon du känner! Skicka in era nomineringar till valberedningen senast den 1/3 via mail till valberedningen(@)rkuf.se.

Bli medlem?Här kan du fixa det.