fbpx
11/06/2016

Riksårsmötet 2016 är igång!

Publicerat av: , kommentarer

Igår inleddes Röda Korsets Ungdomsförbunds Riksårsmöte 2016 i Malmö. Folkets Hus är platsen, och här är det representanter från lokalföreningar som har makten. Under dessa dagar kommer deltagarna att diksutera och besluta om viktiga frågor som rör organisationen som helhet – stora beslut som sätter agendan för Röda Korsets Ungdomsförbunds arbete de kommande åren.

FullSizeRenderDag ett av årets upplaga av RÅM bjöd på gött mingel i entrén, smarrig lunch och sedan en workshop om belsutsprocessen som Adina och Linus från Förbundsstyrelsen höll i med bravur. Därefter inleddes själva Riksårsmötet med ett fint tal av ordförande Hala Mohammed. Efter en del mötesformalia blev det sedan dags för Riksårsmötets äss i rockärmen: diskussionsforumet Påverkanstorget!

De kommande dagarna blir det mer påverkanstorg, utfrågningar av nominerade till förtroendeposter, rapporter från året som gått och inte minst beslut om alla motioner och propositioner + val av ordförande, ledamöter och andra förtroendeuppdrag i RKUF. Två intensiva och roliga dagar väntar!

Tipstips! Följ vad som händer på RÅM via Instagram – kolla in hashtag #rkuf & #RÅM2016

KÄRLEK & RESPEKT