fbpx
Röda Korsets Ungdomsförbunds personal och förbundsstyrelse 2012
16/10/2012

Ungdomsförbundet planerade för 2013

Publicerat av: , kommentarer

2012 var ett år av intensiva aktiviteter i Röda Korsets Ungdomsförbund. Vi genomförde bland annat en kampanj för papperslösas rätt till vård och kom en bra bit på väg mot målet, vi startade upp ännu fler Frukostklubbar i Malmö för att alla ska få en trygg start på dagen och vi fortsatte ge en meningsfull fritid till nyanlända barn och unga genom våra Kompisgrupper, för att nämna några saker. I förra veckan träffades förbundsstyrelsen och personalen för att planera vad 2013 ska innehålla.

Det är en spännande uppgift att samla så många idéstarka och drivna människor på samma plats och låta dem visionera över vad ett helt år av humanitet ska innehålla. Det blev många allvarliga diskussioner om verksamhetsutveckling, synlighet och påverkansarbete. Många skratt blev det också och resultatet från dagarna tillsammans blev en lista av tydlig riktning och spännande idéer som personalen nu tar med sig för att lägga verksamhetsplaneringen på förbundsgemensam nivå för 2013.

Röda Korsets Ungdomsförbunds personal och förbundsstyrelse 2012

Personalen och förbundsstyrelsen i Röda Korsets Ungdomsförbund 2012 samlade för att hitta sätt att göra 2013 till ett ännu bättre år