fbpx

Hemsidan

På vår gemensamma hemsida rkuf.se finns alla lokalföreningshemsidor samlade. Varje lokalförening har en egen avdelning. Alla lokalföreningar har där en egen hemsida med adress enligt upplägget www.rkuf.se/ort. Er hemsida styr ni själva över och det är också ni som ser till att infon är uppdaterad och aktuell. På er hemsida kan ni presentera föreningen och era verksamheter på ert egna sätt.

På er hemsida ska besökare kunna hitta aktuell och uppdaterad information om er förening. Var gärna personliga och kreativa i text och innehåll, och ta gärna inspiration från varandras lokalföreningssidor!

Det ska inte vara allt för klurigt att uppdatera och redigera hemsidan, men för att göra det så enkelt som möjligt finns det en guide till hjälp. I guiden hittar du som ska redigera den lokala hemsidan bra tips och trix som kan hjälpa dig på vägen i redigeringsdjungeln!

Här loggar ni in för att redigera er hemsida: http://rkuf.se/wp-login.php

Om ni saknar inloggningsuppgifter till hemsidan kan ni maila till rkuf@redcross.se och be om support. Om du som redigerar behöver mer info eller saknar något i guiden så kan du även maila detta till ovanstående adress – vi hjälper gärna till!

Lycka till!

Bilagor

Bilaga 1. Guide till redigering av lokala hemsidor