fbpx

E-post

Just nu håller vi på att gå över från mailadresser med avslut @rkuf.se till @redcross.se istället. Bytet beror på att det varit många föreningar som fått mycket spam-mail till inkorgen. Förhoppningsvis löser bytet detta! Här hittar du tillsvidare information om båda mailadresserna.

Tanken med föreningsmailarna är att det ska vara lätt för personer att kontakta er förening. Det är även till dessa mailadresser som info från förbundgemensam nivå skickas till. Därför är det viktigt att ni inom föreningen har en bra rutin kring hur ni administrerar mailen. Meddela personal om det uppstår problem med mailen. Hör gärna av er när ni aktiverat er nya mail, så att listor blir uppdaterade med aktuell mail!

rkuf.ort@redcross.se

Varje lokalförening har nu fått tillgång till en mailadress enligt systemet rkuf.ort@redcross.se. Det är samma system som Svenska Röda Korset använder sig av.

Om ni behöver hjälp med att aktivera den nya mailen eller har glömt lösenordet kan ni maila till rkuf@redcross.se så får ni support i hur ni går tillväga.

Ni loggar in på mailen via denna adress: http://webmail.redcross.se

RKUF Helsingborg har gjort en jättebra guide för hur en vidarebefordrar mail till flera personer (t.ex. till alla styrelseledamöters egna adresser). Kolla in guiden här: Guide till att vidarebefordra mail till flera personer

ort@rkuf.se (håller på att fasas ut)

Den mailportal som förbundet tidigare använt sig av är jamtport.se. Alla föreningsmailar finns fortfarande kvar på denna mailport, men vi rekommenderar alla föreningar att gå över till det nya systemet. Om ändå behöver komma in på denna mail hittar ni info här:

Logga in på mailen här: http://www.jamtport.se

Mejla rkuf@redcross.se om ni inte inte har inloggningsuppgifterna.