fbpx
24/04/2017

Årets medlemskampanj handlar om kärlek och respekt

Publicerat av: , kommentarer

Vi tror helhjärtat på kärlek och respekt. Det är värderingar som följer med oss överallt, och det är också det som årets medlemskampanj handlar om. Kampanjen börjar idag och pågår till 4 juni!

Det finns inga genvägar till en mer rättvis värld och därför jobbar vi för att alla unga ska vara trygga och må bra i sin vardag. Där kan vi göra skillnad som märks direkt. En helt fantastisk sak: Förra året la våra eldsjälar tillsammans nästan 3 miljoner minuter av sin fritid på ideellt arbete. WOW.

Ju fler vi är desto mer kan vi göra, och alla sorters engagemang spelar roll. Du kan bli frivillig om du vill, men det viktigaste är att du finns i hejarklacken. Är du inte medlem kan du blir det här. Det är helt gratis! Och om du vill får du gärna vara med och sprida kampanjen. Här finns info om hur du kan bidra! 

Värva två och få en Kärlek & Respekt-tygkasse

Ett enkelt och roligt sätt att hjälpa till är att värva två personer i åldern 15-25. Du får då vår fina Kärlek & Respekt-tygkasse! Alla kan värva, ung som gammal och du behöver inte själv vara medlem för att kunna värva. Är du i rätt ålder 15-25 år är det helt okej att du värvar dig själv.

Ett varmt TACK till alla ni som engagerar er och som stöttar oss genom ert medlemskap!

 

 

Taggad med: , ,