fbpx
24/09/2013

Bli dialogledare för Värsta fördomen

Publicerat av: , kommentarer

Tillsammans med Scouterna, Stiftelsen Expo och Ungdom mot rasism är vi med och driver det antirasistiska projektet Värsta fördomen.Nu söker vi nya dialogledare till projektet och alla har möjlighet att söka.

Värsta fördomen ska uppmuntra till dialog kring normer, fördomar och värderingar för att motverka rasism inom och utanför Scouterna. Som dialogledare spelar du en stor och viktig roll i Värsta fördomen. Det är med dialogledarnas hjälp som Värsta fördomen når ut och som dialog kring normer, fördomar och värderingar möjliggörs. Dialogträffar kommer att genomföras inom Scouterna från och med hösten 2013, som dialogledare kommer du att leda en mindre grupp (8-16 personer) genom de diskussioner och övningar som utgör Värsta fördomens metod. En dialogträff är en timme och en kvart lång, du träffar samma grupp två gånger för att ha möjlighet att fånga upp och bygga vidare på tankar som första träffen väckt.

Vi i Röda Korsets Ungdomsförbund ingår i projektet med våra kunskaper från arbete med vårt rollspel på flykt och kunskapen från våra verksamheter för unga migranter.

Låter det som ett uppdrag för dig? Sök till att bli dialogledare