fbpx
02/05/2011

Digitala RÅManden från Jenny

Publicerat av: , kommentarer

Riksårsmötet är en viktig demokratisk händelse för Röda Korsets Ungdomsförbund, för de som är där är det också en häftig upplevelse där man träffar många intressanta människor med ett gemensamt engagemang.

En sån här händelse är som sagt viktig inte bara för de som är fysiskt med på årsmötet utan för alla oss inom Ungdomsförbundet. Därför har vi en bloggare/fotograf som kommer sprida vad som händer till stugorna.

I år blev det efter långa jurydiskussioner Jenny Hallström, vice ordförande i RKUF Örebro. Hon har tidigare bland annat bloggat om mat för en hållbar utveckling på http://gourmejenny.wordpress.com/. Hon har också foton ni kan tjuvkika på http://www.flickr.com/photos/jennyhallstrom/ .

Jenny satt på RKUF Örebros årsmöte när Camilla Linde och Martina Anlér berättade om uppdraget som bloggare och fotograf under RÅM. Hon blev peppad från första stund och insåg att det här var ett uppdrag hon verkligen ville ha. Det blev självklart att söka och hon berättar när vi mejlat om det kommande arbetet att hon ser fram emot att fotografera engagerade människor.

Med sina blogginlägg och bilder från RÅM hoppas Jenny kunna förmedla det härliga och roliga i att engagera sig för andra människor. Hennes förhoppningar inför uppdraget är att fånga RÅMs unika ögonblick och träffa underbara människor i spännande möten.

Elias

Kommunikatör

Röda Korsets Ungdomsförbund