fbpx
14/06/2016

Hala Mohammed fick nytt förtroende som förbundsordförande

Publicerat av: , kommentarer

Vårt Riksårsmöte är över och vi kan konstatera att det varit en fantastisk helg i Malmö!

Alla representanter från våra lokalföreningar runt om i landet har visat tydligt vilken otrolig kunskap och vilja det finns inom vår organisation – engagemanget för de frågor som diskuterats har fullkomligt blossat under dessa tre intensiva dagar. Som organisation är vi så innerligt stolta över alla våra frivilliga som ständigt kämpar för att göra RKUF:s arbete bättre, mer inkluderande och alltid relevant. Ni är GULD!

Hala Mohammed fick nytt förtroende att leda organisationen som förbundsordförande ett år till

På söndagens dagordning stod bland annat val av förbundsordförande, och vi kan nu med glädje meddela att vår ordförande Hala Mohammed fått förtroendet att leda organisationen ännu ett år! Efter ett enhälligt beslut från Riksårsmötet har Hala ett starkt mandat att fortsätta sitt arbete med att ständigt utveckla och förbättra vår organisation. På Riksårsmötet i Göteborg den 10 juni 2012 valdes Hala till ordförande för första gången, och sedan dess har hon med sitt driv, sin kunskap och sin starka förankring i rödakorsrörelsen varit en stor del i att vi som organisation nu är mer relevanta än någonsin. Detta blir Halas femte år som ordförande för Röda Korsets Ungdomsförbund.

Ny förbundsstyrelse!

På söndagen valdes även flera nya ledamöter till förbundsstyrelsen in. Ibtihal Al Aloul, Vera Carlbaum-Wrennmark, Julia Hagström, Darin Muhieddine, Helen Drott och Irma Nilsson. Tillsammans med Linnea Johansson (som i söndags blev omvald), Linus Hagander (som nu går in i andra året av sin mandatperiod) och förbundsordförande Hala Mohammed kommer de att leda förbundet under 2016/2017.