fbpx
30/08/2013

Kometen Karlstad

Publicerat av: , kommentarer

Med en månad kvar av #haffad-kampanjen har RKUF Karlstad plötsligt gjort kometkarriär på topplistan och tagit sig rakt in på förstaplatsen! Vi ringde såklart upp föreningens ordförande Isa Blomberg för att gratulera – och för att ta reda på hemligheten bakom den starka värvningsinsatsen, förstås.

Isa Blomberg blir glad och förvånad när vi ringer, och berättar att föreningen funnits på plats under Karlstads universitets introdagar. Utrustade med värvarblanketter pratade ett peppat gäng frivilliga med nya och gamla studenter och berättade om Ungdomsförbundets verksamheter.Trots att det var mycket annat som kunde locka på introdagarna tycker Isa att det var ganska lätt att få kontakt med folk.

– Våra värderingar är enkla och tydliga och det är egentligen ganska lätt att få folk att vilja vara med om man förklarar vad Ungdomsförbundet står för. Att det just nu är gratis att gå med för alla mellan 10-24 gör det ju dessutom ännu enklare, tillägger hon.

Isa säger att hon är glad över att så många nu valt att stödja RKUF Karlstad, men att hon samtidigt hoppas på att många av de nya medlemmarna skall bli intresserade av att bli frivilliga i föreningen också.

– Vi är en liten förening, men med fler frivilliga skulle vi ha möjlighet att göra ännu mer för Karlstads unga.

Vi önskar RKUF Karlstad lycka till och hoppas att nästa värvningstillfälle på Torgdagarna nästa helg också kommer att ge många nya medlemmar!