fbpx
23/10/2013

Sök! Nu nominerar vi två personer till FN-uppdrag i New York

Publicerat av: , kommentarer

Hej!

Vi skriver till er med anledning av att LSU (landsorganisationen för Sveriges ungdomsorganisationer) nyligen har utlyst sina FN-representantsuppdrag för 2014. Uppdragen går ut på att representera LSU i två viktiga forum. Två separata uppdrag utlyses, ett till FN:s högnivåforum för hållbar utveckling och ett till FN:s generalförsamling. Mer information om vad uppdragen innebär specifikt finns på länken: http://lsu.se/representera-sveriges-unga-i-fn-2014/ . Det är viktigt att du noggrant läser igenom detta innan du ansöker.

Vi i Röda Korsets Ungdomsförbund har sedan tidigare mycket goda erfarenheter av att våra medlemmar representerar LSU i FN, och därför vill vi gärna att du som är intresserad ansöker om ett uppdrag så att vi kan nominera dig till LSU. Uppdragen är roliga och väldigt lärorika, samtidigt som de utgör en viktig del i Sveriges ungdomspolitiska arbete. Röda Korsets Ungdomsförbund kan nominera en person till varje uppdrag, och förbundsstyrelsen beslutar vem som ska nomineras.

Ansök senast 28/10 genom att fylla i och skicka det bifogade formuläret, en A4-sida om dig själv samt en halv A4-sida där du beskriver varför Röda Korsets Ungdomsförbund bör nominera just dig! Skicka dessa tre dokument till förbundsordförande Hala Mohammed på hala.mohammed@redcross.se.

Kärlek och respekt!
Förbundsstyrelsen

Klicka här för att öppna ansökningsformulär

FN-byggnaden i New York