fbpx
03/05/2015

Vem är Årets Henry?

Publicerat av: , kommentarer

Vår organisation kryllar av grymma förebilder! Ibland tar vi emot deras stöd utan att tänka på det, ibland inspireras vi av dem men glömmer att tala om det för dem och ibland ser vi hur de omedvetet ger andra stöd och pepp utan att någon riktigt märker det.

 

Ofta uppmärksammar vi helt enkelt inte dessa förebilder tillräckligt och Årets HENRY är till för att ge kärlek och respekt åt en person i vår organisation som spelar roll för andra på ett eller annat sätt. Årets HENRY behöver inte ha suttit i en lokalstyrelse i flera år, inte veta allt om Henry Dunant och eller vara känd av alla i organisationen. Årets HENRY är någon som är aktiv i Röda Korsets Ungdomsförbund och som, utifrån sina egna förutsättningar, osjälviskt ger av sin tid och sitt engagemang och som inspirerar andra! Årets HENRY betyder någonting för antingen dig, mig, andra eller oss alla! Ordet är ditt, vem är årets HENRY? Är det kanske rent av du själv?

 

Skriv en nominering på max 1 A4 och nominera din Årets HENRY! Nomineringar ska komma in till förbundsstyrelsen, styrelsen@rkuf.se, senast den 15 maj! Förbundsstyrelsen utser Årets HENRY och tillkännager denna i samband med Riksårsmötet!

 

 

 

 

 

Taggad med: , , ,